Bedre Bad Hørsholm
VVS Hørsholm

Bedre Bad Hørsholm er din lokale VVS-virksomhed, som er specialister inden for udvikling og gennemførelse af totale badløsninger, samt komplette indretningsløsninger i boligen – eksempelvis bryggers, køkken og kælder. Vores kompetencer bliver også anvendt i forbindelse med etablering af tilbygninger og større renoveringsopgaver.

Herudover løses traditionelle VVS-opgaver indenfor vand, varme, sanitet og energioptimering.

Vi tilbyder løsninger til boligen inden for:

Søger du VVS Hørsholm, så lad os være din professionelle samarbejdspartner til dine VVS-opgaver og problemer. Du kan forvente højt engagement og super service uanset om opgaven er stor eller lille. Kvaliteten af vores arbejde er altid i top, da vi sætter høje standarder for os selv.

Vælg Bedre Bad Hørsholm fordi vi leverer til tiden, i høj kvalitet og til aftalte pris. Og uanset din opgave, har vi erfaringen til at hjælpe dig videre.

Besøg vores VVS-udstilling

I vores udstilling har vi opstillet nogle moderne løsninger indenfor bad og energi, hvori du kan få inspiration og gode idéer. Tag et smut forbi udstillingen, hvor du frit kan se produkter og samtidigt skabe et overblik over smarte løsninger på markedet. Hvis du har spørgsmål til nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering, så har vi altid en badekspert tilgængelig inden for udstillingens åbningstider:

Tirsdag – Torsdag
10:00 – 15:30

Fredag
10:00 – 14:00

 

Udstillingens adresse:
Kongevejscentret 10 1.th. (Indgang på bagsiden mod Ribisvej)

Anders Nyholm

Aut. VVS-installatør i Hørsholm
Bedre Bad Hørsholm
Kongevejscentret 10 1.th.
2970 Hørsholm

Tlf.    71 99 59 93

Mail.  an@bba-vvs.dk

 

anders-bedre-bad-bedre-energi-hoersholm

Lad os ringe dig op

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 71 99 59 93
  an@bba-vvs.dk

  Anders Nyholm Bedre Bad

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon