Kontakt Bedre Bad Hørsholm

Hvis du ønsker en professionel autoriseret VVS-installatør til løsning af en bred vifte af opgaver, kan du trygt kontakte Bedre Bad Hørsholm. Vi tilbyder alle former for totalløsninger inden for bl.a. bryggers, bad, køkken og energiløsninger. Uanset størrelsen og omfanget af din opgave kan du altid forvente højt engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med kyndig ekspertrådgivning har vores erfarne VVS-specialister altid kunden i fokus. Vi er bevidste om, at vores kunder har forskellige præferencer og behov, og der er sjældent én løsning, som passer til flere kunder. Derfor kan du hos Bedre Bad Hørsholm være sikker på at blive præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet i dag.

 

Her finder du os

Adresse: Kongevejscentret 10 1.th. (Indgang på bagsiden mod Ribisvej)
2970 Hørsholm

Tlf. 71 99 59 93
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Her-finder-du-Bedre-Bad-Hørsholm2

 

Står du med en opgave? Send en kontaktformular!

Nogle opgaver kan være kompliceret eller indviklet at få ned på skrift, og her kan du fordelagtigt kontakte os på telefon og få en vvs-installatør i røret. I andre tilfælde er det lettest at nedskrive opgavens krav og specifikationer. Udfyld nedenstående kontaktformular og beskriv opgaven så godt som muligt. Vi vender tilbage hurtigst muligt og klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Vi står klar med rådgivning samt et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis dette altså ønskes.

Skriv til os: