KONTAKT

Hvis du ønsker en professionel autoriseret VVS-installatør til løsning af en bred vifte af opgaver, så kan du trygt kontakte Bedre Bad Hørsholm allerede i dag. Vi tilbyder alle former for totalløsninger, hvor bryggers, bad, køkken og energiløsninger med fordel kan nævnes. Uanset størrelsen og omfanget af din opgave, så kan du altid forvente højt engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos os er kunden i fokus, hvilket sikres gennem kyndig ekspert rådgivning af vores erfarne VVS-specialister. Vi er nemlig bevidste med, at vores kunder har forskellige præferencer og behov. Derfor er vores generelle erfaring, at der sjældent er én løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Derfor kan du med et valg af Bedre Bad Hørsholm sikre, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som netop findes på markedet i dag.

Bedre Bad Hørsholm

Her-finder-du-Bedre-Bad-Hørsholm2

Kongevejscentret 10 1.th. (Indgang på bagsiden mod Ribisvej)
2970 Hørsholm

Tlf.: 71 99 59 93 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du bestiller os til en opgave ved at indtaste dine oplysninger herunder. Hvis opgaven er for kompliceret eller indviklet at beskrive, så er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os over telefonen. Du finder vores kontaktinformationer nederst på siden. Vi står altid klar til at besvare dine tvivlsspørgsmål gennem rådgivning og vejledning. Husk at du samtidig altid kan kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Skriv til os: