KONTAKT BEDRE BAD - BEDRE ENERGI HØRSHOLM

Hvis du ønsker en professionel autoriseret VVS-installatør til løsning af en bred vifte af opgaver, kan du trygt kontakte Bedre Bad Hørsholm. Vi tilbyder alle former for totalløsninger inden for bl.a. bryggers, bad, køkken og energiløsninger. Uanset størrelsen og omfanget af din opgave kan du altid forvente højt engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med kyndig ekspertrådgivning har vores erfarne VVS-specialister altid kunden i fokus. Vi er bevidste om, at vores kunder har forskellige præferencer og behov, og der er sjældent én løsning, som passer til flere kunder. Derfor kan du hos Bedre Bad Hørsholm være sikker på at blive præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet i dag.

Bedre Bad Hørsholm

Her-finder-du-Bedre-Bad-Hørsholm2

Kongevejscentret 10 1.th. (Indgang på bagsiden mod Ribisvej)
2970 Hørsholm

Tlf.: 71 99 59 93 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du bestiller os til en opgave ved at indtaste dine oplysninger herunder.

Hvis opgaven er for kompliceret eller indviklet at beskrive, er du velkommen til at kontakte os på telefon. Se vores kontaktinformationer nederst på siden. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål gennem rådgivning og vejledning, og give et uforpligtende tilbud.

Skriv til os: