Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Kontakt Bedre Bad Hørsholm

Hvis du ønsker en professionel autoriseret VVS-installatør til løsning af en bred vifte af opgaver, kan du trygt kontakte Bedre Bad Hørsholm. Vi tilbyder alle former for totalløsninger inden for bl.a. bryggers, bad, køkken og energiløsninger. Uanset størrelsen og omfanget af din opgave kan du altid forvente højt engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med kyndig ekspertrådgivning har vores erfarne VVS-specialister altid kunden i fokus. Vi er bevidste om, at vores kunder har forskellige præferencer og behov, og der er sjældent én løsning, som passer til flere kunder. Derfor kan du hos Bedre Bad Hørsholm være sikker på at blive præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet i dag.

Står du med en opgave? Send en kontaktformular!

Nogle opgaver kan være kompliceret eller indviklet at få ned på skrift, og her kan du fordelagtigt kontakte os på telefon og få en vvs-installatør i røret. I andre tilfælde er det lettest at nedskrive opgavens krav og specifikationer. Udfyld nedenstående kontaktformular og beskriv opgaven så godt som muligt. Vi vender tilbage hurtigst muligt og klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Vi står klar med rådgivning samt et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis dette altså ønskes.

 

Skriv til os:

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 71 99 59 93
  an@bba-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon