Bedre Bad Hørsholm


nytbad

Bedre Bad Hørsholm er en del af Bedre Bad kæden 

Bedre Bad kæden er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister inden for badeværelser, bryggerser og køkkener. Kæden har eksisteret i mere end 25 år og består af mere end 50 forretninger. Vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed. Her kan du besøge Bedre Bad – Bedre Energi.

Dine krav og ønsker

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme. Og det stiller store krav både til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave og konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning. Vi sørger for lægge en strategi for hvordan vi eksekvere når vi skal arbejde med netop dine krav og ønsker

Vi gør det let

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad Hørsholm sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Så skal du ikke bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Her får du valgene

Hos Bedre Bad Hørsholm arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Kontakt Bedre Bad Hørsholm

Vi løser VVS-projekter i nærområdet: Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby.

Læs også mere om: