Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Bedre Bad Hørsholm er en del af Bedre Bad kæden

Bedre Bad kæden er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister inden for badeværelser, bryggerser og køkkener. Kæden har eksisteret i mere end 35 år og består af mere end 55 forretninger. Vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Dine krav og ønsker

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme. Og det stiller store krav både til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave og konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning. Vi sørger for lægge en strategi for hvordan vi eksekvere når vi skal arbejde med netop dine krav og ønsker

Bedre Bad - Bedre Energi - håndvask - vandhane

Vi gør det let

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad Hørsholm sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Så skal du ikke bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet.

Her får du valgene

Hos Bedre Bad Hørsholm arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Kontakt Bedre Bad Hørsholm

Vi løser VVS-projekter i nærområdet: Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon