Blandingsbatteri, armatur eller bruser

Blandingsbatterier, armaturer og bruser – kært barn har mange navne. I dagligdagen kaldes det en bruser og i vvs-branchen kaldes det et armatur og et blandingsbatteri. Blandingsbatteriet styrer temperaturen på vandet. Armaturer findes i mange størrelser og udformninger, hvor nogle er langt mere praktiske end andre.

Hos Bedre Bad Hørsholm kan du vælge mellem et bredt udvalg af brusearmaturer og blandingsbatterier. Vi rådgiver gerne om produktudvalget og funktionerne, som dagens brusesystemer er udstyret med. Vi udfører både installation og service på enhver type blandingsbatteri.

Bestil blandingsbatteri inkl. installation

I vores webshop finder du et bredt udvalg af vandhaner, blandingsbatterier og armaturer.

Gå til webshoppen og udforsk udvalget af armaturer.

Finder du et brusearmatur eller et blandingsbatteri du synes om, så kan du bestille og få varen leveret og monteret af os. Alle priser er inklusiv installation af løsningen.

Udskift gammelt blandingsbatteri og spar penge

Ældre blandingsbatterier har to greb, hvor det ene greb styrer den varme temperatur og det andet styrer den kolde. Du kender sikkert til situationen, hvor man står der og fumler med at balancere den kolde og varme temperatur samtidigt med at man skal finde en passe vandstrålestyrke.

Med et moderne blandingsbatteri – også kaldet etgrebsarmatur – kan du nemt indstille vandtemperatur og vandstrålens intensitet med ét og samme håndtag. Moderne blandingsbatterier har indbygget ”modstand”, som er en effektiv vandsparefunktion, der kan spare op til 40% vand.

Der findes også moderne togrebsarmaturer, hvor du forudindstiller temperaturen på vandet på det ene greb og det andet intensiteten.

Vi har et bredt udvalg af blandingsbatterier til boligen

Vi tilbyder et væld af forskellige blandingsbatterier, og vi har helt sikkert også et, der passer til din smag uanset hvilket rum det skal bruges i. Vi tilbyder følgende vand- og bruseløsninger:

Vi leverer, installerer og servicerer blandingsbatterier i Hørsholm og omegn – herunder også Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby.