Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Blandingsbatteri, armatur eller bruser

Blandingsbatterier, armaturer og bruser – kært barn har mange navne. I dagligdagen kaldes det en bruser og i vvs-branchen kaldes det et armatur og et blandingsbatteri. Blandingsbatteriet styrer temperaturen på vandet. Armaturer findes i mange størrelser og udformninger, hvor nogle er langt mere praktiske end andre.

Hos Bedre Bad Hørsholm kan du vælge mellem et bredt udvalg af brusearmaturer og blandingsbatterier. Vi rådgiver gerne om produktudvalget og funktionerne, som dagens brusesystemer er udstyret med. Vi udfører både installation og service på enhver type blandingsbatteri.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Bestil blandingsbatteri inkl. installation

I vores webshop finder du et bredt udvalg af vandhaner, blandingsbatterier og armaturer.

På webshoppen er det muligt at udforske udvalget af armaturer.

Finder du et brusearmatur eller et blandingsbatteri du synes om, så kan du bestille og få varen leveret og monteret af os. Alle priser er inklusiv installation af løsningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Udskift gammelt blandingsbatteri og spar penge

Ældre blandingsbatterier har to greb, hvor det ene greb styrer den varme temperatur og det andet styrer den kolde. Du kender sikkert til situationen, hvor man står der og fumler med at balancere den kolde og varme temperatur samtidigt med at man skal finde en passe vandstrålestyrke.

Med et moderne blandingsbatteri – også kaldet etgrebsarmatur – kan du nemt indstille vandtemperatur og vandstrålens intensitet med ét og samme håndtag. Moderne blandingsbatterier har indbygget ”modstand”, som er en effektiv vandsparefunktion, der kan spare op til 40% vand.

Der findes også moderne togrebsarmaturer, hvor du forudindstiller temperaturen på vandet på det ene greb og det andet intensiteten.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Vi har et bredt udvalg af blandingsbatterier til boligen

Vi tilbyder et væld af forskellige blandingsbatterier, og vi har helt sikkert også et, der passer til din smag uanset hvilket rum det skal bruges i. Vi tilbyder følgende vand- og bruseløsninger:

Vi leverer, installerer og servicerer blandingsbatterier i Hørsholm og omegn – herunder også Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon