Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Alt om Geberit Aqua Clean
Kan købes på webshoppen

Du kan her på siden få masser af information og viden, om vores store udvalg af toiletter fra Geberit Aqua Clean. Hvis du ønsker øget komfort og velvære, så er du kommet til det rette sted. Det sker ved, at man ved et valg af Geberit Aqua Clean douchetoilet har skabt en helt ny standard for hygiejne og moderne velvære. Toilettet rengør dig med en behagelig douchestråle med kropstempereret vand. Den særlige douche-funktion sikrer en grundig og velgørende vask for øget hygiejne. Et moderne douchetoilet, der kombinerer et toilets og et bidets funktioner forenet i et elegant design.

Spørg os endelig om disse fantastiske produkter, og kom forbi vores flotte udstilling og få dem demonstreret. Vi er nemlig certificeret Geberit Aqua Clean forhandler og ved alt om funktion og installation.

Der findes i dag fire forskellige typer af douchetoiletter på markedet. Disse fire typer vil blive beskrevet enkeltvis i de efterfølgende afsnit. Fælles er dog, at du med garanti kan få opfyldt dine behov og præferencer ved valg af den rigtige type af douchetoilet.

Se udvalg og priser på alle vores Geberit toiletter her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Geberit Aqua Clean Mera

Ved valg af et MERA douchetoilet får du et toilet i et rent og stilfuldt design, som passer ind i stort set alle typer af badeværelsesmiljøer. Herved øger du badeværelses komforten, og tilføjer samtidig dit badeværelse ekstra velvære, som øger den daglige livskvalitet.

Når du vælger denne type, så får du samtidig et toilet med integreret WhirlSpray-doucheteknologi. Det betyder, at du oplever en blid rengøring uden at gå på kompromis med kvaliteten og effektiviteten. Det sker ved rengøring med kropsvarmt vand, hvilket giver en behagelig følelse fra start til slut uden stop.

Toilettet er samtidig forsynet med TurboFlush-skylleteknologi, som er et af de nyeste innovative tilføjelser, som er koblet på douchetoilettet. Ligeledes er toilettet forsynet med et orienteringslys, automatisk toiletlåg, varme i WC-sædet og indbygget luft udsugningsenhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Geberit Aqua Clean Tuma

Hvis dit badeværelse har færre kvadratmeter sammenlignet med andre badeværelser, så kan et valg af et Tuma douchetoilet være det rette valg for dig. Årsagen heraf skal findes ud toilettet kompakte design, hvilket medfører en maksimering af pladsen. Det betyder, at dit badeværelse i langt højere grad vil føles mere rummelig. Det sætter samtidig nye højde for dine indretningsmuligheder. Du får altså et toilet, som kombinerer et slankt og elegant design med den nyeste avanceret og innovative teknologi.

Du har altså mulighed for, at øge komforten og dit velvære ved valg af et Tuma douchetoilet. Du får eksempelvis et toilet med WhirlSpray-doucheteknologi med fem trykniveauer, som kan indstilles efter familiemedlemmernes individuelle behov. Samtidig er toilettet også integreret med luftudsugning, varmlufttørrer og WC-sædevarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Geberit Aqua Clean Sela

Dette toilet er kendetegnet ved et enkelt og simpelt udtryk med tilhørende basale funktioner. Det betyder altså, at det er et toilet, hvor det er ekstremt let at navigere mellem funktioner, og samtidig ekstrem nemt at bruge.

Du skal altså vælge dette toilet, hvis du finder teknologien uoverskuelig, men samtidig ønsker, at få de mange moderne og funktionelle funktioner. Dette er altså en løsning til dig, som ønsker en øget komfort i dit badeværelse uden det skal sætte en stopper for dine tekniske færdigheder.

Ved et valg af dette toilet får du samtidig en blid og luftig douche, som er opvarmet efter kropstemperaturen. Ligeledes kan der nævnes et simpelt og enkelt betjeningspanel med tilhørende intuitiv fjernbetjening. Det er altså et toilet i et enkelt og moderne design, som samtidig er nem at rengøre.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Geberit Aqua Clean 4000

Toilettet med alle basisfunktioner, som du behøver i et douchetoilet. Den praktiske sæde løsning sikrer en blid og grundig rengøring, som kan dække de fleste behov for alle husstandens medlemmer. Det sker gennem muligheden for individuelle ændringer i specifikationerne, hvad eksempelvis angår temperatur og tryk. Det er samtidig ekstremt nemt at benytte, hvor eksempelvis betjening feltet er dejlig overskuelig.

Få del i et toilet med elegant WC-sæde løsninger, som samtidigt er nemt at installere. Toilettet kan tilbyde dig en blid og luftig douche med kropstemperatur, hvilket giver en dejlig og behagelig følelse. Det er samtidig integreret med soft-close sæde og låg.

Øg komforten allerede i dag

Hos Bedre Bad Hørsholm ser vi frem til at høre fra dig. Lad os øge den samlede komfort i din bolig med integreringen af et douchetoilet. Hvis du er i tvivl om hvilken type, som passer netop til dine behov og bolig, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til besvarelse af dine spørgsmål, og kan vejlede dig i den rigtige retning. Kontakt os allerede i dag.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon