Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

  Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

  Anders Nyholm
  Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

  Gratis Badtjek

  God start på et nyt badeværelse

  Går du rundt med badeværelses drømme, men synes det kan være uoverskueligt, at danne sig det fulde overblik over mulige badeværelsesløsninger, som passer til netop din bolig. Hvis du kan nikke godkendende til dette, så kan du med fordel læse med her.

  Et badeværelse er oftest forbundet med boligens komfort. Det betyder, at et nyt og moderne badeværelse med smarte funktionelle funktioner øger boligens komfort markant. En øget komfort kan mærkes positivt i hverdagen, hvor livsglæden ændres markant. Dog er dette ikke muligt, hvis man ikke bliver præsenteret for de rigtige badeværelsesløsninger. Vores generelle råd er derfor, at du altid bør vælge en VVS-installatør med mange års erfaring, og som samtidig er opdateret med den nyeste viden på markedet.

  Hos Bedre Bad Hørsholm er vi din lokale bad ekspert med mange års erfaring. Samtidig er vi løbende opdateret med den nyeste viden på markedet. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle og erfarne VVS-installatører. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden og information. Det sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Det gælder både i forhold til de nyeste arbejdsteknikker, materialer og komponenter, badeværelsesløsninger og lovgivning.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

  Hvorfor er et Badtjek vigtigt?

  Vidste du først og fremmest, at et badeværelse er det dyreste rum at ombygge sammenlignet med boligens øvrige rum. Det betyder samtidig, at det ofte kræver en større investering, og det er derfor ekstremt vigtigt, at du bliver præsenteret for samtlige badeværelsesløsninger, som kan løse netop din husstands præferencer og behov.

  Ved et Badtjek har du mulighed for at danne et overblik over de mange smarte og moderne løsninger, som findes på markedet i dag. Det betyder, at du kan danne dig et overblik over de tilhørende fordele og ulemper, som er ved de forskellige løsninger.

  Et Badtjek er altså vigtigt, hvor den primære årsag er, at et badeværelse er det rum i din bolig, som påvirker den samlede komfort mest.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

  Bestil dit Badtjek allerede i dag

  Hos Bedre Bad Hørsholm tilbyder vi et gratis Badtjek, som samtidig er ganske uforpligtende for dig. Du kan bestille dit badtjek allerede i dag ved at indtaste dine oplysninger herunder. Hvis du alligevel måtte have spørgsmål til dit badtjek, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

  Når du bestiller dit gratis og uforpligtende Badtjek, så vil du få besøg af en kompetent og erfaren bad ekspert med mange års erfaring. Under besøget vil vores medarbejder gennemgå dit badeværelse fra A til Z. Det inkluderer alt fra klinker, vask, brusekabine og udsugning. Løbende vil vi notere relevante overvejelser ned, hvor du samtidig har mulighed for at stille eventuelle tvivlsspørgsmål, som din bad-ekspert med garanti kan svare på.

  Til sidst opstilles relevante badeværelsesløsninger, som passer til husstandens behov og præferencer. Dette medfører, at du får en overskueligt oversigt over mulige løsninger, som er rettet efter netop din husstands behov og præferencer.

  Dette er langt fra et krav, men blot et godt råd til, hvordan du får mest ud af dit Badtjek gennem Bedre Bad Hørsholm. Hvis du er bevidste omkring dine behov og præferencer, så har vi også i langt højere grad mulighed for at indsnævre mulighederne for dig. Det medfører altså, at du kan fokusere på netop de badeværelsesløsninger, som er skræddersyet til dig.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

  Et godt råd

  Vælg altid en erfaren bad ekspert til løsning af dine badeværelses opgaver. Årsagen hertil skal findes ud fra, at dit badeværelse dagligt bliver udsat for vand og fugt. Det sætter altså store krav til materialerne og ikke mindst kvaliteten af det udførte arbejde. Hvis ikke du vælger en erfaren bad ekspert, så kan der opstå vand- og fugtskader, som i værste fald kan ødelægge vægge, gulve og loftet i din bolig.

  Hos Bedre Bad Hørsholm er vi din lokale bad ekspert til løsning af alle typer af opgaver. Uanset omfanget eller størrelsen af opgaverne, så oplever du altid stort engagement og god kvalitet i udførelsen af arbejdet.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

  Læs om vores totalløsning

  Lad Bedre Bad Hørsholm være din professionelle samarbejdspartner til udførelsen af dit drømmebadeværelse. Vi ved om nogen, at en ombygning, renovering eller udvidelse af et badeværelse kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Dog kan vi tilbyde en effektiv totalløsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Ved valg af en totalløsning er vi din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du slipper for bekymringerne og tvivlen. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat. Du kan med fordel læse mere om vores totalløsning her.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 71 99 59 93
  an@bba-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon