Inspiration til badeværelse

Vi hylder mangfoldighed og individualitet – og giver dig muligheder for at skabe præcis dit helt personlige bademiljø.  Se de mange forskellige trends og stilarter, som du kan vælge imellem.

Klik og hent masser af inspiration.

Vi kender om nogen vigtigheden af at blive inspireret. Der findes i dag utallige forskellige materialer, komponenter, produkter og badeværelsesmøbler. Det kan rent ud sagt være en jungle, at danne sig det fulde overblik, hvilket også gælder i forhold til de dertilhørende fordele og ulemper, som er forbundet ved forskellige valg.

Hos Bedre Bad Hørsholm er vi altid imødekommende, og står klar med en hjælpende hånd til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Hos os er du altid sikret kyndig ekspert rådgivning gennem hele projektforløbet fra start til slut. Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs om vores kilder til inspiration

Vi tilbyder op til flere typer af kilder, som kan hjælpe dig med inspirationen. Du kan eksempelvis læse om vores gratis og uforpligtende badtjek, hvor du får besøg af vores erfarne og dygtige bad-eksperter. Under besøget kan de give dig råd og vejledning om de mest optimale løsninger til dig og dine behov. Du kan læse mere om et badtjek her.

Du kan ligeledes besøge vores flotte og unikke udstilling af delløsninger. Her har du mulighed for at se og føle på de forskellige produkter og badeværelsesmøbler. Det giver en anden vinkling og indtryk, som ikke er muligt at få gennem brochurer og magasiner. Du finder vej til vores flotte udstilling her.

Sidst, men ikke mindst har vi et gratis tegneprogram til badeværelser. Her kan du frit indrette dit eget badeværelse helt fra plantegning over valg af møbler og tilbehør til badeværelset. Klik på billedet nedenfor og gå til tegneprogram til badeværelset.

klik-tegn

Hvad kan vi tilbyde dig

Hvis det skulle ske, at dine drømme og inspiration ligger uden for dine egne kvalifikationer. Så kan du med fordel læse om vores totalløsninger af badeværelser, det gælder alt fra renovering, ombygning eller udvidelse. Uanset omfanget eller størrelsen af totalløsningen, så bliver den altid løst med stor effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Bedre Bad Hørsholm er vi din professionelle samarbejdspartner gennem hele forløbet. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelig resultat.

Lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse, og sikre dig et badeværelse, som du får glæde af mange år ud i fremtiden. Du kan her læse mere om vores vores totalløsninger.

Vi laver bad nær dig

Vi kører ud til kunder i: Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby og omegn.

Kontakt Bedre Bad Hørsholm på tlf. 71 99 59 93

Læs også mere om: