Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Inspiration til badeværelse

Vi hylder mangfoldighed og individualitet – og giver dig muligheder for at skabe præcis dit helt personlige bademiljø. Se de mange forskellige trends og stilarter, som du kan samle badeværelsesinspiration fra.

Vi kender om nogen vigtigheden af at indsamle den rette badinspiration. Der findes nemlig utallige forskellige materialer, komponenter, produkter og badeværelsesmøbler. Det kan rent ud sagt være en jungle, at danne sig det fulde overblik, hvilket også gælder i forhold til de dertilhørende fordele og ulemper, som er forbundet ved forskellige valg.

Hos Bedre Bad Hørsholm er vi altid imødekommende, og står klar med en hjælpende hånd til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Hos os er du altid sikret kyndig rådgivning gennem hele projektforløbet fra start til slut. Kontakt os allerede i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Vores kilder til inspiration

Vi tilbyder op til flere typer af kilder, som kan hjælpe dig med inspirationen. Du kan eksempelvis læse om vores gratis og uforpligtende badtjek, hvor du får besøg af vores erfarne og dygtige bad-eksperter. Under besøget kan de give dig råd og vejledning om de mest optimale løsninger til dig og dine behov.

Du kan samtidigt kigge på tidligere badeværelsesløsninger, som Bedre Bad – Bedre Energi har udført. Iblandt vores tidligere cases finder du alt i inspiration til det lille badeværelse, det moderne badeværelse med smarte funktioner samt familievenlige badeværelser. Her kan du få inspiration til badeværelset ved at kigge på indretningsstilen, badeværelsesmøbler og farvekombinationer.

Du kan ligeledes besøge vores flotte og unikke udstilling af delløsninger. Her har du mulighed for at se og føle på de forskellige produkter og badeværelsesmøbler. Det giver en anden vinkling og indtryk, som ikke er muligt at få gennem brochurer og magasiner.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Hvad kan vi tilbyde dig

Hvis det skulle ske, at dine drømme og inspiration ligger uden for dine egne kvalifikationer. Så kan du med fordel læse om vores totalløsninger af badeværelser, det gælder alt fra renovering, ombygning eller udvidelse. Uanset omfanget eller størrelsen af totalløsningen, så bliver den altid løst med stor effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Bedre Bad Hørsholm er vi din professionelle samarbejdspartner gennem hele forløbet. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelig resultat.

Lad os sammen skabe dit drømmebadeværelse, og sikre dig et badeværelse, som du får glæde af mange år ud i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Vi bygger nyt og renoverer badeværelser nær dig

Vi kører ud til kunder i: Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby og omegn.

Kontakt også Bedre Bad Hørsholm for en uforpligtende snak om badeværelser.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon