Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Vores udvælgelsesprocess af samarbejdspartnere

Gode og professionelle samarbejdspartnere er yderst vigtige for gode resultater i høj kvalitet. Gennem vores udvalg af totalløsninger har vi ikke de rette kvalifikationer til løsning af alle typer af opgaver under projektforløbet. Derfor er vi afhængige af erfarne og kyndige partnere, som kan hjælpe os i mål med netop din totalløsning.

Det sker gennem en nøje udvælgelse af de rigtige personer, som samtidig har lige så høje kvalitets- og forventningskrav til sig selv, som også er kendetegnet ved Bedre Bad Hørsholm. Det sikrer vi gennem løbende kvalitetskontrol ud fra valg af materialer og ikke mindst kvaliteten i udførelsen af arbejdet. Dette medfører altså, at du trygt kan stole på, at din totalløsning bliver leveret med stort engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat, som du kan få glæde af mange år ud i fremtiden.

Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, eller blot mangler mere information omkring vores udvalg af totalløsninger, så kan du med fordel læse mere om vores. totalløsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - elektriker

Samarbejdspartnere fra flere fagområder

Vores netværk af faste og dygtige samarbejdspartnere sikrer dig det gode kvalitetsprojekt og den smidige projektgennemførelse. Vi har gennem flere år arbejdet tæt sammen med faste partnere inden for alle fag:

 • Murer
 • Elektriker
 • Maler
 • Glarmester
 • Tømrer
 • Nedrivning
 • Beton / kloak entreprenør

Vi står for hele processen og gennemfører selv design, indretningen af rummet og VVS arbejdet. Lad Bedre Bad løse dine opgaver. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, og vi ser frem til at høre fra dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon