Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Stilrent badeværelse anerkendt i artikel fra Bo Bedre

Bo Bedre Marts- badeværelse

Bedre Bad Hørsholm i Bo Bedre

I marts måned kan du se vores smukke badeværelse fra Hillerød i Bo Bedre. Det unikke badeværelse har en mørkeblå væg med glaserede, keramiske sildebensfliser, der skaber et smukt farvespil. For at holde det lille badeværelse lyst og åbent, er de blå fliser blot på den ene endevæg. En klar glasvæg og -dør til bruseafskærmning lader flisevæggen komme til sin ret. Faktisk minder flisemønstret om havet med hvide bølgetoppe, der gør væggen til en skulptur i rummet. Vask og badmøbel er i højglans, der matcher de glaserede fliser. Spejlet har indbygget touchsensor til lysstyring og antidug funktion.

Alt i alt fik kunden er nyt, smukt badeværelse som skilder sig ud på den fede måde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Få inspiration til badeværelse

Hos Bedre Bad Hørsholm kender vi til vigtigheden af god inspiration til badeværelset. Af denne grund har vi opstillet vores helt egen badudstilling, hvor vi byder alle velkomne. Vores badudstilling finder du i Allerød – besøg os og find smarte løsning og inspiration til materialevalg samt moderne badeværelsesprodukter og badeværelsesmøbler. Læs mere om badeværelsesudstillingen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon