Butik, showroom og udstilling for badeværelser i Hørsholm

Åben badeværelsesudstilling for alle

Vi holder åbent i vores udstilling med badeværelser for besøgende, men ring gerne før I kommer på tlf. 71 99 59 93.

Bevæg dig rundt i blandt forskelligt indrettede badeværelser i udstillingen. Kom tæt på produkter og badeværelsesmøbler – se former, farver og struktur. Få den rette inspiration til dit nye badeværelse til dit nye badeværelse og en snak med en af vores bad specialister.

Hvorfor skal du besøge vores udstilling?

Vores VVS showroom og badudstilling giver dig overblik over moderne løsninger og indretningsmuligheder på badeværelset. Hvis du går med drømmen om et nyt og moderne badeværelse, så kan vores udstilling af delløsninger være en mulighed for dig. Her har du nemlig mulighed for at skabe et overskueligt overblik, hvor du kan få indblik i de mange forskellige typer og former af badeværelser, som findes på markedet i dag.

Vi mener, at udstillingen kan give en unik vikling på både komponenter, produkter og badmøbler, som brochurer og magasiner ikke nødvendigvis kan. Du får nemlig en langt bedre forståelse af de forskellige løsninger og kombinationer af badeværelsesmøbler, tilbehør til badeværelset og vvs-installationer.

Her har du nemlig mulighed for at se og mærke de forskellige kombinationer af komponenter, produkter og badeværelsesmøbler. Det giver en langt bedre forståelse af de tilhørende fordele og ulemper, som er forbundet ved forskellige valg.

Vores udstilling er centralt beliggende i Hørsholm og vi mødes hver dag med badeværelsesinteressede kunder fra København, Hillerød, Birkerød, Farum, Fredensnborg, Nivå mv.

Vi ser frem til at se dig i vores unikke udstilling, hvor vi står klar med kyndig rådgivning om den optimale løsning til dit drømmebadeværelse.

Find vej til badudstillingen

Du finder vores Bedre Bad Showroom her:

Kongevejscentret 10 1.th.
2970 Hørsholm

 

 

Her-finder-du-Bedre-Bad-Hørsholm

Kom i kontakt med en erfaren badekspert

I udstillingens åbningstid har du mulighed for at komme i kontakt med en erfaren og kyndig badekspert med mange års erfaring. Her har du mulighed for at stille dine eventuelle spørgsmål, som vi med garanti kan besvare. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. Vores opgave er blot, at sikre dig, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som kan løse netop dine præferencer og behov.

Gennem kyndig ekspert rådgivning og vejledning kan vi hjælpe dig i mål med dine badeværelsesdrømme. Om end det gælder renovering, udvidelser eller ombygning af dit badeværelse, så står vi klar med en hjælpende hånd.

Få gratis hjælp til badeværelse

Hos Bedre Bad Hørsholm tilbyder vi en samlet løsning, der gør det nemt at få lavet nyt badeværelse. Du kan med fordel bestille vores gratis og uforpligtende badtjek, hvor vi gennemgår dit badeværelse fra A til Z, Herefter opstiller vi relevante badeværelsesløsninger til dig, som er tegnet ud fra dine ønsker og behov til badeværelset. Læs mere og bestil gratis badtjek.

Læs også mere om: