Udstilling


inspiration-raadgivning-badevaerelse-hoersholm-bedre-bad

Vi holder åbent i vores udstilling for besøgende, men ring gerne før I kommer.

Kom tæt på produkter og badeværelsesmøbler – se former, farver og struktur. Få inspiration til dit nye badeværelse.
Besøg vores udstilling på Kongevejscentret 10 1.th. i Hørsholm.  

   
   
   

Du kan ringe til os på 71 995 993

           
 

 

Hvorfor skal du besøge vores udstilling?

Vores udstilling er din vej til inspiration. Hvis du går med drømmen om et nyt og moderne badeværelse, så kan vores udstilling af delløsninger være en mulighed for dig. Her har du nemlig mulighed for at skabe et overskueligt overblik, hvor du kan få indblik i de mange forskellige typer og former af badeværelser, som findes på markedet i dag.

Samtidig skaber en udstilling også en anden vinkling på komponenter, produkter og badeværelsesmøbler, som brochurer og magasiner ikke kan give dig på samme måde. Her har du nemlig mulighed for at se og mærke de forskellige kombinationer af komponenter, produkter og badeværelsesmøbler. Det giver en langt bedre forståelse af de tilhørende fordele og ulemper, som er forbundet ved forskellige valg.

Vi ser frem til at se dig i vores unikke udstilling, og lad os sammen finde en løsning til netop dit drømmebadeværelse.

Kom i kontakt med en erfaren bad-ekspert

I udstillingens åbningstid har du mulighed for at komme i kontakt med en erfaren og kyndig bad-ekspert med mange års erfaring. Her har du mulighed for at stille dine eventuelle spørgsmål, som vi med garanti kan besvare. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. Vores opgave er blot, at sikre dig, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som kan løse netop dine præferencer og behov.

Gennem kyndig ekspert rådgivning og vejledning kan vi hjælpe dig i mål med dine badeværelses drømme. Om end det gælder renovering, udvidelser eller ombygning af dit badeværelse, så står vi klar med en hjælpende hånd.

Få yderlige inspiration

Hos Bedre Bad Hørsholm tilbyder vi mange forskellige former for kilder, som kan øge din inspiration. Herunder kan med fordel nævnes vores gratis og uforpligtende badtjek. Med en gennemgang af dit badeværelse fra A til Z har vi mulighed for at opstille relevante badeværelsesløsninger til dig. Du kan læse mere her.

Læs også mere om: