Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm
Anders Nyholm Bedre Bad

Butik, showroom og udstilling for badeværelser i Hørsholm

Vores pæne og ikke mindst inspirerende udstilling er lige pt. under renovering. Vi har stadig åbent for rundvisning og rådgivning, men udvalget er begrænset.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Åben badeværelsesudstilling for alle

Vi holder åbent i vores udstilling med badeværelser for besøgende, men ring gerne før I kommer.

Bevæg dig rundt i blandt forskelligt indrettede badeværelser i udstillingen. Kom tæt på produkter og badeværelsesmøbler – se former, farver og struktur. Få den rette inspiration til dit nye badeværelse og en snak med en af vores bad specialister.

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Hvorfor skal du besøge vores udstilling?

Vores VVS showroom og badudstilling giver dig overblik over moderne løsninger og indretningsmuligheder på badeværelset. Hvis du går med drømmen om et nyt og moderne badeværelse, så kan vores udstilling af delløsninger være en mulighed for dig. Her har du nemlig mulighed for at skabe et overskueligt overblik, hvor du kan få indblik i de mange forskellige typer og former af badeværelser, som findes på markedet i dag.

Vi mener, at udstillingen kan give en unik vikling på både komponenter, produkter og badmøbler, som brochurer og magasiner ikke nødvendigvis kan. Du får nemlig en langt bedre forståelse af de forskellige løsninger og kombinationer af badeværelsesmøbler, tilbehør til badeværelset og vvs-installationer.

Her har du nemlig mulighed for at se og mærke de forskellige kombinationer af komponenter, produkter og badeværelsesmøbler. Det giver en langt bedre forståelse af de tilhørende fordele og ulemper, som er forbundet ved forskellige valg.

Vores udstilling er centralt beliggende i Hørsholm og vi mødes hver dag med badeværelsesinteressede kunder fra København, Hillerød, Birkerød, Farum, Fredensnborg, Nivå mv.

Vi ser frem til at se dig i vores unikke udstilling, hvor vi står klar med kyndig rådgivning om den optimale løsning til dit drømmebadeværelse.

Find vej til badudstillingen

Du finder vores Bedre Bad Showroom her:

Kongevejscentret 10 1.th.
2970 Hørsholm

Kom i kontakt med en erfaren badekspert

I udstillingens åbningstid har du mulighed for at komme i kontakt med en erfaren og kyndig badekspert med mange års erfaring. Her har du mulighed for at stille dine eventuelle spørgsmål, som vi med garanti kan besvare. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. Vores opgave er blot, at sikre dig, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som kan løse netop dine præferencer og behov.

Gennem kyndig ekspert rådgivning og vejledning kan vi hjælpe dig i mål med dine badeværelsesdrømme. Om end det gælder renovering, udvidelser eller ombygning af dit badeværelse, så står vi klar med en hjælpende hånd.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Få gratis hjælp til badeværelse

Hos Bedre Bad Hørsholm tilbyder vi en samlet løsning, der gør det nemt at få lavet nyt badeværelse. Du kan med fordel bestille vores gratis og uforpligtende Badtjek, hvor vi gennemgår dit badeværelse fra A til Z, Herefter opstiller vi relevante badeværelsesløsninger til dig, som er tegnet ud fra dine ønsker og behov til badeværelset.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Anders Nyholm Bedre Bad

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon