Service og VVS


vvser

Vi udfører service på alle VVS-installationer. Store som små – nye som gamle.

Hos Bedre Bad Hørsholm løser vi alle problem indenfor VVS. Vi kommer samtidig med forslag til forbedringer, så fremtidige driftsforstyrrelser undgås. Kontakt Bedre Bad Hørsholm allerede i dag, så du kan sikre en velfungerende og veltrimmet VVS-installation til brug mange år ud i fremtiden. Vi foretager samtidig relevante beregninger, hvis det er nødvendigt til optimering af dine anlæg.

Hvis du er i tvivl, om hvor stort dit behov for service er, så kan du altid kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så du netop får en skræddersyet service, som passer til dine behov. Hos Bedre Bad Hørsholm har vi i mange år tilbudt service til alle typer af anlæg. Det betyder, at vi kan udføre en effektiv service uden at gå på kompromis med kvaliteten..

Bestil et servicetjek

Ved bestilling af et servicetjek vil du få besøg fra én af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Under besøget vil vi gennemgå dine anlæg fra A til Z. Løbende foretages relevante udskiftninger og reparationer af udsatte dele, så du fortsat kan opleve et veltrimmet og velfungerende anlæg. Derved kan du opleve en lang bedre driftssikkerhed, hvilket kan spare dig for bekymringerne. Du skal blot nyde, at din vandhane ikke drypper, at der altid er varmt vand i bruseren, og du altid kan skylle ud efter toiletbesøg.

Kontakt os allerede i dag, og lad os sammen øge din driftssikkerhed på dine installationer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring og få en snak med os hos Bedre Bad Hørsholm på 71 99 59 93.

Vi laver smukke badeværelser og løser VVS projekter i nærområdet: Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby.

Hvis du skulle være bosat udenfor disse områder, så kører vi gerne langt for dig. Vi kunne nemlig aldrig finde på at lade vores kunder være i stikken. Så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Hvorfor er service vigtigt?

Selvom dine komponenter, produkter og badeværelses installationer er helt nye, så kræver de stadig service. Årsagen hertil er, at dit badeværelse bliver brugt mange gange om dagen. Derved kan det ikke undgås, at visse installationer dagligt bliver udsat for slitage, som alt andet end lige kræver en eller anden form for service, gennem udskiftning af udsatte dele og komponenter.

Når du bestiller en service gennem Bedre Bad Hørsholm, så kan du altid forvente stort engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilrettelægger tiden bedst muligt, så vi kan fokusere på de installationer, som kræver mest vedligeholdelse.

Spar penge med velfungerende VVS-installationer

Du har samtidig mulighed for at spare penge med velfungerende og veltrimmede installationer. Det sikrer du gennem en optimal udnyttelse af ressourcer med tilhørende lavt ressourcespild. Samtidig har vi også mulighed for at opdage større problemer og udfordringer i fremtiden, hvilket sænker risikoen for uforudsete udgifter og reparationer markant.

Vores pointe er altså, at en service i høj kvalitet og effektivitet gennem Bedre Bad Hørsholm kan spare dig mange penge i det lange løb, og samtidig sikrer du, at driftssikkerheden forbliver i top.

Øget viden gennem netværk

Der findes utallige forskellige typer og former for installationer på markedet, og det kræver derfor en stor viden til servicering. Vi har grundet vores mange års erfaring generet en masse viden løbende, dog sikrer vi samtidig at vi gennem vores netværk, via sparring har mulighed for at øge vores viden yderligere. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad - Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Her har vi mulighed for at øge vores viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Derfor kan vi altid tilbyde en effektiv service gennem vores store mængde af viden.

Når du bestiller et servicetjek gennem Bedre Bad Hørsholm, så får du besøg af en engageret og kompetent medarbejder. Vores medarbejdere er klar til at sikre dine installationer den nødvendige service til skabelsen af en sikker drift i fremtiden.

Læs også mere om: