Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Service og VVS

Vi udfører service på alle VVS-installationer. Store som små – nye som gamle.

Hos Bedre Bad Hørsholm VVS løser vi alle problemer indenfor VVS-opgaver. Vi yder samtidig vvs service hvor vi kommer med forslag til forbedringer, så fremtidige driftsforstyrrelser undgås. Kontakt Bedre Bad Hørsholm allerede i dag, så du kan sikre en velfungerende og veltrimmet VVS-installation til brug mange år ud i fremtiden. Vi foretager samtidig relevante beregninger, hvis det er nødvendigt til optimering af dine anlæg.

Hvis du er i tvivl, om hvor stort dit behov for vvs service er, så kan du altid kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, så du netop får en skræddersyet service på dine vvs-opgaver, som passer til dine behov. Hos Bedre Bad Hørsholm har vi i mange år tilbudt service til alle typer af anlæg. Det betyder, at vi kan udføre en effektiv service uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Bestil VVS service

Ved bestilling af VVS-service vil du få besøg fra én af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Under besøget vil vi gennemgå dine anlæg fra A til Z. Løbende foretages relevante udskiftninger og reparationer af udsatte dele, så du fortsat kan opleve et veltrimmet og velfungerende anlæg. Derved kan du opleve en lang bedre driftssikkerhed, hvilket kan spare dig for bekymringerne. Du skal blot nyde, at din vandhane ikke drypper, at der altid er varmt vand i bruseren, og du altid kan skylle ud efter toiletbesøg.

Alle de VVS opgaver vi måtte støde på undervejs i servicetjekket, kan vi løse. Hos VVS Hørsholm har vi en masse erfaring og kompetencerne i orden. Vi rykker ud i Hørsholm og omegn, herunder: Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg, Lyngby, Fredensborg, Holte, Gentofte og Hellerup.

Kontakt os allerede i dag, og lad os sammen øge din driftssikkerhed på dine installationer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Hvorfor er VVS service vigtigt?

Selvom dine komponenter, produkter og badeværelses installationer er helt nye, så kræver de stadig service. Årsagen hertil er, at dit badeværelse bliver brugt mange gange om dagen. Derved kan det ikke undgås, at visse installationer dagligt bliver udsat for slitage, som alt andet end lige kræver en eller anden form for vvs-service, gennem udskiftning af udsatte dele og komponenter.

Når du bestiller en service gennem Bedre Bad Hørsholm VVS, så kan du altid forvente stort engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilrettelægger tiden bedst muligt, så vi kan fokusere på de vvs opgaver og installationer, som kræver mest vedligeholdelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Spar penge med velfungerende VVS-installationer

Du har samtidig mulighed for at spare penge med velfungerende og veltrimmede vvs installationer. Det sikrer du gennem en optimal udnyttelse af ressourcer med tilhørende lavt ressourcespild. Samtidig er vi hos vvs Hørsholm også gode til at opdage vvs opgaver der kan laves, så man kan forebygge større problemer og udfordringer i fremtiden, hvilket sænker risikoen for uforudsete udgifter og reparationer markant.

Vores pointe er altså, at en vvs service i høj kvalitet og effektivitet gennem Bedre Bad Hørsholm VVS kan spare dig mange penge i det lange løb, og samtidig sikrer du, at driftssikkerheden forbliver i top.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Øget viden gennem netværk

Der findes utallige forskellige typer og former for vvs installationer på markedet, og det kræver derfor en stor viden til servicering. Vi har grundet vores mange års erfaring generet en masse viden løbende, dog sikrer vi samtidig at vi gennem vores netværk, via sparring har mulighed for at øge vores viden yderligere. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS-installatører. Her har vi mulighed for at øge vores viden gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Derfor kan vi altid tilbyde en effektiv vvs service gennem vores store mængde af viden og løse alle de vvs opgaver vi bliver udsat for, til perfektion.

Når du bestiller et servicetjek gennem Bedre Bad Hørsholm VVS, så får du besøg af en engageret og kompetent medarbejder. Vores medarbejdere er klar til at sikre dine installationer den nødvendige service til skabelsen af en sikker drift i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Ring og få en snak med os hos Bedre Bad Hørsholm

Vi laver smukke badeværelser og løser VVS projekter i Hørsholm og omegn. Vi det lokale valg, hvis du er i markedet for VVS Holte, VVS Gentofte, VVS Nivå, VVS Gentofte eller VVS Fredensborg.

Hvis du skulle være bosat udenfor disse områder, så kører vi gerne langt for dig. Vi kunne nemlig aldrig finde på at lade vores kunder være i stikken. Så kontakt os hos Hørsholm VVS allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon