Om os


omos-horsholm

Bedre Bad Hørsholm er din lokale VVS-installatør

Vi er specialister inden for udvikling og gennemførelse af totale badløsninger, samt komplette indretningsløsninger i boligen – fx bryggers, køkken og kælder. Vores kompetencer bliver også anvendt i forbindelse med etablering af tilbygninger og større renoveringsopgaver.

Herudover løser vi VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og energioptimering. Uanset om det er en vandhane der drypper eller din boligs VVS-system trænger til en gennemrenovering, er vi det oplagte valg til at løse din VVS-opgave. 

Kontakt os allerede i dag

Vi er altid imødekommende og står klar til besvare dine spørgsmål. Det gælder også, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Øget viden gennem netværk

Hos Bedre Bad Hørsholm er vi stolte af at være en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde af professionelle og erfarne VVS-installatører. Vi befinder os i et marked, hvor nye arbejdsteknikker, løsninger, materialer og komponenter løbende bliver udviklet.

Vores medlemskab sikrer, at vi løbende er opdateret med den nyeste viden. Det sker gennem sparring med vores dygtige og kompetente kollegaer. Hos os er du altid sikret de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet.

Samarbejdspartner

Lad Bedre Bad Hørsholm være din professionelle samarbejdspartner til en bred vifte af VVS-opgaver. Uanset størrelsen og omfanget af opgaven kan du altid forvente stort engagement og god service uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det sikrer vi gennem høje kvalitets- og forventningskrav til os selv.

Hvis du går med overvejelser om et større projekt, kan vi med garanti hjælpe dig i mål med dine drømme. Hvis du synes, at dit projekt kan være uoverskueligt, er vores totalløsninger helt sikkert noget for dig. Vi har i mange år lavet totalløsninger inden for mange forskellige kategorier. Vi vil være din eneste kontaktperson, så du kan læne dig tilbage og nyde det endelige resultat. Hos Bedre Bad Hørsholm gør vi en stor dyd ud af at levere til tiden, i rette kvalitet og til den aftalte pris.

Vi tilbyder løsninger til boligen inden for: