Om os


omos-horsholm

Bedre Bad Hørsholm er din lokale VVS-installatør. Vi er specialister inden for udvikling og gennemførelse af totale badløsninger, samt komplette indretningsløsninger i boligen – eksempelvis bryggers, køkken og kælder. Vores kompetencer bliver også anvendt i forbindelse med etablering af tilbygninger og større renoveringsopgaver.

Herudover løses traditionelle VVS-opgaver inden for vand, varme, sanitet og energioptimering.

Kontakt os allerede i dag

Vi er altid imødekommende, og står klar til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Dette gælder selvfølgelig også hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer her.

Øget viden gennem netværk

Hos Bedre Bad Hørsholm er vi stolte af, at være en del af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle og erfarne VVS-installatører. Vi befinder os nemlig i markedet, hvor nye arbejdsteknikker, løsninger samt materialer og komponenter løbende bliver udviklet.

Derved sikrer vi, at vi gennem vores medlemskab løbende er opdateret med ny viden. Det sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Hos os er du derfor altid sikret en præsentation af de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet.

Samarbejdspartner

Lad Bedre Bad Hørsholm være din professionelle samarbejdspartner til løsning af en bred vifte af VVS-opgaver. Uanset størrelsen eller omfanget af opgaven, så kan du altid forvente stort engagement og kvalitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det sikrer vi gennem høje kvalitets- og forventningskrav til os selv.

Hvis du går med overvejelserne om et større projekt, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål med dine drømme. Hvis du samtidig synes, at dit projekt kan være uoverskueligt, så er vores totalløsninger rettet mod dig. Vi har i mange år lavet totalløsninger inden for mange forskellige kategorier. Her vil vi være din eneste kontaktperson, og du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. Hos Bedre Bad Hørsholm gør vi en stor dyd af at levere til tiden, i rette kvalitet og til den aftalte pris.

Vi tilbyder løsninger til boligen inden for: