Totalløsninger til din bolig

Hos Bedre Bad Hørsholm har vi hele boligen som arbejdsområde. Vi kan skabe den personlige indretningsløsning i stort set alle boligens rum. Vælger du en totalløsning, så vi styrer hele processen med alle håndværkere, skal du blot koncentrere dig om dine ønsker og behov – og så glæde dig over den øgede komfort og ekstra brugsværdi, som vores løsning sikrer din bolig.

Her på siden har du mulighed for at få mere information om de mange forskellige typer af totalløsninger, som vi kan tilbyde dig.

Altid fokus på dine behov

Selvom vi har mange års erfaring, er vi bevidste om, at alle vores kunder har forskellige behov og præferencer. Det kan fx være vores kunders livsfaser, som har påvirkning på behov og præferencer. Hvis man har små børn, har man i langt højere grad fokus på praktiske funktioner, som samtidig er nemme at holde rene. Hvis man har udeboende børn, søger man måske mere efter wellness-lignede forhold i badeværelset.

Der er sjældent én løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Ved at vælge Bedre Bad Hørsholm kan du være sikker på, at du bliver præsenteret for de muligheder, som kan løse dine nuværende og fremtidige behov. Det sikres gennem kyndig ekspertrådgivning fra vores dygtige og kompetente medarbejdere. Når du bestiller os til en totalløsning, kan du altså forvente, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger på markedet og kommer i mål med dine drømme.

Vi gør det uoverskuelige projekt overskueligt for dig

Hvis du går rundt med drømmen om et projekt, som på nuværende tidspunkt virker uoverskueligt, kan en totalløsning være en god mulighed for dig. Med en totalløsning gennem Bedre Bad Hørsholm kommer du sikkert i mål med dit projekt. Vi er din professionelle samarbejdspartner i hele projektforløbet fra start til slut. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Vi er din eneste kontaktperson og tager kontakt til relevante partnere, som er nødvendige for projektets udførelse. Vi har et tæt samarbejde med lokale partnere som murer, elektriker, maler, tømrer og mange flere, og benytter udelukkende partnere med de samme høje kvalitets- og forventningskrav som os selv. Det gør vi selvfølgelig for at sikre, at den samlede kvalitet i valg af materialer og arbejdets udførelse forbliver i top.

Lad Bedre Bad Hørsholm løse dit næste store projekt og hjælpe dig i mål med dine drømme gennem kyndig rådgivning og stort engagement.

Uforpligtende tilbud

Lad Bedre Bad Hørsholm være din professionelle samarbejdspartner, så vi sammen kan komme i mål med dine drømme. Vi står altid klar med kyndig rådgivning og til at besvare dine spørgsmål. Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her for at høre mere

Vi tilbyder totalløsninger til boligen inden for: