Vi bygger nyt og Renoverer Badeværelser i Hørsholm og omegn


nytbad

Få gratis sparring inden din badeværelsesrenovering

Hos Bedre Bad Hørsholm tilbyder vi et gratis Badtjek. Det er et uforpligtende tilbud, der er yderst relevant for både dig, der eksempelvis har planer om renovering af lille badeværelse eller ønsker pris på badeværelsesrenovering. Ved bestilling af Badtjekket får du besøg af en badekspert, som gennemgår dit badeværelse fra A til Z. Dette inkluderer både klinker, vask, brusekabine og udsugning. Samtidigt har du rig mulighed for at få besvaret spørgsmål, som kan presse på i overvejelsesfasen ved nyt badeværelse eller renovering. Til sidst vil vi opstille nogle relevante og konkrete badeværelsesløsninger, som er tilpasset din bolig og din ønskede stil. Med andre ord, får du en gratis, overskuelig oversigt over mulige badeværelsesløsninger, som naturligvis er specialtilpasset til dig.

Bestil dit gratis Badtjek her

 

En totalløsning gør det let for dig

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad Hørsholm sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver.

Gennem en totalløsning fra os, har du én og samme kontaktperson under hele forløbet. Det betyder at det eneste, som du skal fokusere, er at glæde dig til at opleve dit nye lækre badeværelse eller dit nye praktiske bryggers.

Dine krav og ønsker

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning. 

Har du brug for et funktionelt badeværelse eller et praktisk bryggers, for at gøre din hverdag så nem som muligt? Lad Bedre Bad Hørsholm være din lokale samarbejdspartner og sammen kan vi skabe en unik løsning til dit nye badeværelse eller bryggers.

Kvalitet hele vejen igennem

Hos Bedre Bad Hørsholm arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Alle vores samarbejdspartnere og leverandøre har samme høje kvalitetsbevidsthed som os selv. Dermed er vi sikre på, at vi kun levere det bedste af det bedste - både håndværksfagligt og produktmæssigt.

En del af Bedre Bad kæden

Hos Bedre Bad Hørsholm er vi en del af Bedre Bad kæden, som er en landsdækkende kæde bestående af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister inden for badeværelser og bryggerser. Kæden har eksisteret i mere end 25 år og består af mere end 50 forretninger. Det betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed. Her kan du besøge Bedre Bad – Bedre Energi.

Kontakt Bedre Bad Hørsholm

Vi løser VVS projekter i nærområdet: Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby.

Læs også mere om: