Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Vi bygger nyt og Renoverer Badeværelser i Hørsholm og omegn

Hos Bedre Bad Hørsholm, er et Gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse.

Hos Bedre Bad Hørsholm tilbyder vi et gratis badtjek, hvor vi kommer til din bolig for at vurdere dit badeværelse. Sammen med dig gennemgår vi dine ønsker og behov for at skabe det perfekte badeværelse. Vores eksperter leverer indretningsforslag og udarbejder et komplet tilbud baseret på dine præferencer. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at realisere dine badeværelsesdrømme med faglig ekspertise og omhyggelig planlægning, så du kan nyde dit nye badeværelse i fuldendt stil og funktion.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Ekspertise i byggebranchen

Med vores mange års erfaring i byggebranchen har vi opnået en omfattende viden og ekspertise inden for VVS-faget. Vi er bekendt med alle faser af byggeprocessen og er i stand til at strukturere arbejdet optimalt for at opnå den bedst mulige løsning, både økonomisk og praktisk.

Vi er på forkant med:

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Få gratis sparring inden din badeværelsesrenovering

Hos Bedre Bad Hørsholm tilbyder vi et gratis Badtjek. Det er et uforpligtende tilbud, der er yderst relevant for både dig, der eksempelvis har planer om renovering af lille badeværelse eller ønsker pris på badeværelsesrenovering. Ved bestilling af Badtjekket får du besøg af en badekspert, som gennemgår dit badeværelse fra A til Z. Dette inkluderer både klinker, vask, brusekabine og udsugning. Samtidigt har du rig mulighed for at få besvaret spørgsmål, som kan presse på i overvejelsesfasen ved nyt badeværelse eller renovering. Til sidst vil vi opstille nogle relevante og konkrete badeværelsesløsninger, som er tilpasset din bolig og din ønskede stil. Med andre ord, får du en gratis, overskuelig oversigt over mulige badeværelsesløsninger, som naturligvis er specialtilpasset til dig.

Bestil dit gratis Badtjek her

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

  En totalløsning gør det let for dig

  For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad Hørsholm sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver.

  Gennem en totalløsning fra os, har du én og samme kontaktperson under hele forløbet. Det betyder at det eneste, som du skal fokusere, er at glæde dig til at opleve dit nye lækre badeværelse eller dit nye praktiske bryggers.

  Dine krav og ønsker

  Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser inden for boligindretning.

  Har du brug for et funktionelt badeværelse eller et praktisk bryggers, for at gøre din hverdag så nem som muligt? Lad Bedre Bad Hørsholm være din lokale samarbejdspartner og sammen kan vi skabe en unik løsning til dit nye badeværelse eller bryggers.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Kvalitet hele vejen igennem

  Hos Bedre Bad Hørsholm arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og -løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

  Alle vores samarbejdspartnere og leverandøre har samme høje kvalitetsbevidsthed som os selv. Dermed er vi sikre på, at vi kun levere det bedste af det bedste – både håndværksfagligt og produktmæssigt.

  En del af Bedre Bad kæden

  Hos Bedre Bad Hørsholm er vi en del af Bedre Bad kæden, som er en landsdækkende kæde bestående af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister inden for badeværelser og bryggerser. Kæden har eksisteret i mere end 25 år og består af mere end 50 forretninger. Det betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed. Her kan du besøge Bedre Bad – Bedre Energi.

  Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

  Kontakt Bedre Bad Hørsholm

  Vi løser VVS projekter i nærområdet: Hørsholm, Rungsted, Vedbæk, Nivå, Fredensborg, Kokkedal, Hillerød, Klampenborg og Lyngby.

  Læs også mere om:

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 71 99 59 93
  an@bba-vvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon