Bryggers


bryggers

Nogen kalder bryggerset for boligens mest funktionelle rum – og det er da også rigtigt. For her foregår en række familiens interne arbejdsopgaver. Men bryggerset er andet og mere end det.

Mange steder fungerer bryggerset også som indgang til huset i hverdagen. Derfor spiller fremtoningen – design og gennemtænkt indretning – også en vigtig rolle.

Brug vores ekspertise til at skabe det personlige bryggers, så det hænger godt sammen med boligens øvrige stil. Husk: Vi kan lave totalløsningen, der gør projektgennemførelsen smidig og hurtig.  Alt, hvad du skal gøre er, at læne dig tilbage og glæde dig til, at du kan tage dit lækre, nyindrettede bryggers i brug.

Kontakt os for idéer og tilbud.

Kom i mål med dit drømme bryggers

En ombygning, renovering eller udvidelse af et bryggers kan være et uoverskueligt projekt. Her kan det samtidig være svært, at danne sig det fulde overblik over samtlige muligheder, som netop dit bryggers kan tilbyde dig.

Lad Bedre Bad Hørsholm være din professionel samarbejdspartner, og sammen skaber vi dit drømme bryggers, som er tilrettelagt efter netop din husstands behov. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Vi står samtidig til rådighed, til at besvarer de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med planlægning af dit nye bryggers.

Uendelige indretningsmuligheder

Et bryggers har uendelige indretningsmuligheder, og er egentligt kun begrænset af husstandens præferencer og behov samt bryggerset placering og størrelse. Et bryggers kan som sagt have mange forskellige muligheder og funktioner.

Herunder kan med fordel nævnes, at et bryggers med fordel kan benyttes som hovedentre eller hverdags entre. Hvis rummet bruges som hverdags entre, så kræver det en del færre overvejelser. Hvis rummet derimod bliver brugt, som den eneste entre i huset, så er det vigtigt, at man tager højde for en del andre faktorer. Det kan eksempelvis være ønsket om at skjule tørretumbleren og vaskemaskinen, hvilket med fordel kan løses ved hjælp af skydedøre eller lignede. Samtidig er det også vigtigt, at man overvejer mulighederne for skabsplads, og opbevaring af tøj og sko.

Dit bryggers kan samtidig bruges som et grovkøkken. Hvis din bolig eksempelvis er indrettet med et samtalekøkken, så kan et grovkøkken være løsningen for dig. Her skal det forstås sådan, at du i dit grovkøkken har mulighed for at snitte/rense grøntsager og kødstykker. Samtidig har du mulighed for opbevaring af ubrugte gryder og pander samt køkkenmaskiner, som ikke bliver brugt. Det er altså nemmere at holde orden i selve køkkenet, hvor der i langt højere grad sættes krav til finish og æstetikken.

Vi har styr på lovgivningen

Uanset hvilke behov dit bryggers skal løse for dig. Så kan du med garanti være sikker på, at vi har styr på lovgivningen. Hvis du eksempelvis overvejer, at etablere et grovkøkken i dit bryggers, så er der relevante krav, som skal overholdelse. Her kan med fordel nævnes regler om vask og afløb samt krav til materialer.

Vi har ligeledes styr på lovgivningen, hvis du overvejer etablering af et vådrum. Her kan vi samtidig supplere med vores mange års erfaring til valg af de rigtige produkter. Dette er ekstremt vigtigt, da et vådrum daglige bliver udsat for vand og fugt. Det sætter store krav til valg af materialer, og ikke mindst udførelsen af arbejdet. Hvis ikke valget er materialer er tilstrækkelig, og udførelsen af arbejdet samtidig ikke er i høj kvalitet, så kan det medføre vand- og fugtskader. Dette kan i værste fald medfører skader på boligens vægge og gulve.

Derfor er vores råd, at du altid skal vælge en professionel VVS-installatør med mange års erfaring, som har kendskab til de bedste materialer og produkter på markedet. Gennem vores totalløsninger kan du trygt stole på, at vores partnere tilsvarende har den nødvendige viden til sikring af, at projektet bliver udført i højeste kvalitet.

Vi tilbyder også totalløsninger inden for: