Energiløsninger til din bolig

Udnytter du din energi optimalt?

Bruger du for meget energi i din bolig? Er varmesystemet i uorden eller ikke ordentligt reguleret ind? Hvordan med isolering og termostater? Der kan være mange grunde til, at dine energiomkostninger er for høje. Lad Bedre Bad Hørsholm gennemgå din bolig og finde dine muligheder for energioptimering, som både øger komforten og sikrer dig gode besparelser. Vi kan også levere forslag til helt nyt varmesystem med evt. alternative energi – det kan være varmepumpe, jordvarme eller solvarme.

Kontakt os – og start med at få lavet et energitjek, hvor vi gennemgår din boligs energiforbrug, isoleringsgrad, brug af termostater m.v.

Vi står klar til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Lad os sammen sikre en energioptimering af din bolig, så du i fremtiden kan spare penge på din energi- og varmeregning. Du finder vores kontaktinformationer her.

Store besparelser at hente

Der er penge at spare ved et nyt og moderne anlæg til din bolig. Ved udskiftning af dine gamle el-installationer, er der mange penge at spare på lang sigt. Et nyt og moderne energianlæg er stærkt forbedret, hvad angår udnyttelsen af ressourcerne og tilsvarende minimering af ressourcespild.

Gennem en bedre udnyttelse af ressourcerne er der tale om en optimering af installationen. Det betyder, at du vil mærke en betydelig mærkbar effekt på din varme- og energiregning i den positive retning. Vores pointe er, at det er ekstremt vigtigt, at have de fremtidige besparelse med i sine overvejelser, når man over sin investering i et nyt varme- / energianlæg.

Vælg den rigtige løsning

Det kan være uoverskueligt, at danne sig det fulde overblik over samtlige energiløsninger, som findes på markedet. Samtidig kan det også være svært, at tage højde for netop den løsning, som kan dække din husstands behov. Dette kan Bedre Bad Hørsholm være behjælpelig med. Grundet vores mange år i branchen har vi stor erfaring med, at sikre nye og moderne energiløsninger til flere forskellige typer af kunder og deres behov. Når du vælger os som din professionelle samarbejdspartner, kan du forvente kyndig rådgivning fra vores dygtige energi-eksperter, som med garanti kan hjælpe dig i mål med en bedre udnyttelse af ressourcer.

Vi er nemlig bevidste med, at forbruget blandt vores kunder kan variere meget fra husstand til husstand. Årsagen heraf er mange, men husets størrelse, antallet af familiemedlemmer og husets isolering har en betydelig effekt på energiforbruget.

Alt dette tager vi højde for, når vi rådgiver dig omkring det rigtige valg, med den mest optimale energiform til netop din husstand.

Et marked i konstant udvikling

De mange forskellige energiløsninger som findes på markedet i dag bliver løbende udviklet og fornyet. Det er derfor vigtigt, at du vælger en energispecialist, som dagligt kommer i kontakt med ny information. Når du vælger Bedre bad Hørsholm, så kan du være forsikret om, at vi altid er opdateret med den nyeste viden på markedet. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er bestående af landsdækkende medlemmer. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden, hvilket sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer.

Vi tilbyder også totalløsninger inden for: