Bedre Bad - Bedre Energi - kælder bad

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Anders Nyholm
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad Hørsholm

Kælderrenovering med totalløsninger.

Har du idéerne, så har vi løsningerne. Vi ved, hvad der skal til for at gøre det nøgne, kolde og u-isolerede kælder til et brugbart og hyggeligt rum.

Kontakt os med dine idéer og få vores vurdering, rådgivning og forslag til konkret løsning.

Husk: Vi kan lave totalløsningen, der gør projektgennemførelsen både smidig og hurtig. Og da vi styrer alle faser i projektet, skal du blot slappe af og glæde dig til, at tage din nyindrettede kælder i brug.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kæder pool bord - hobbyrum

Maksimer pladsen: Omdan din kælder til drømmeområder

Hvis du har brug for ekstra kvadratmeter i din bolig, så kan du måske få disse ekstra kvadratmeter ved en renovering, udvidelse eller ombygning af din kælder. Der er mange muligheder heraf, hvor man med fordel kan nævne:

 • Opbevaring – tøj/klædeskabe
 • Husets ”vaskeri” – vaskemaskine, tørretumbler, stryge plads
 • Ekstra badeværelse, spabad eller sauna
 • Værksted
 • Hobbyrum – bordtennisbord, billard
 • Atelier
 • Hjemmebar eller festsal

Vi er eksperter i love og krav

Afhængig af formålet med din kælder, så er der vidt forskellige love og krav, som er tilknyttet. Hvis du blot ønsker en kælder, som er tiltænkt til opmagasinering, vaskerum eller fyrrum, så er der generelt meget få love og krav, som er tilknyttet netop dette formål. Men hvis du derimod ønsker, at benytte din gælder til beboelse, så ser det straks anderledes ud. Ved dette formål med beboelse er det tilknyttet mange forskellige love og krav, som er ekstremt vigtige, at have med i sine overvejelser, når man overvejer formålet. Årsagen heraf skal selvfølgelig findes ved, at det er mere omkostningstungt, at benytte kælderen til beboelse, da det kræver opfyldelse af langt flere love og krav.

Hovedreglen er blandt andet, at du hverken må overnatte eller bruge den til længerevarende ophold fx fest, medmindre kommunen har godkendt kælderen til beboelse. Reelt set skal alle beboelsesrum ligger over terrænet omkring huset, hvilket medfører, at kælderen ikke er muligt til beboelse på forhånd. Dog findes der selvfølgelig undtagelser til dette, hvor der eksempelvis stilles store krav til flugtveje og ventilation, som skal overholdelse før det er muligt, at få din kælder godkendt til bebyggelse.

Bedre Bad - Bedre Energi-kaelder bad

Hvad skal du desuden være opmærksom på?

Når du vælger Bedre Bad Hørsholm, som din professionelle samarbejdspartner, så sikrer du samtidig, at kvaliteten i udførelsen af arbejdet er i høj kvalitet, og valget af materialer er korrekt. Det er samtidig vigtig, at du vælger en kyndig kælder-ekspert, så du ikke oplever skader og udfordringer i din kælder. Her kan nævnes et tilbagevendende problem, som er fugt og skimmelsvamp.

Grundet vores mange års erfaring, så har vi hjulpet mange kunder sikkert gennem projektet med etablering af kælderen. For at undgå fugt og skimmelsvamp er der mange faktorer, som er relevante at have med i sine overvejelser. Her kan nævnes regnen oppefra, den generelle fugt som allerede findes i jorden, samt grundfugten som stiger op fra nede fra undergrunden. Vores pointe er altså, at din kælder bliver udsat for et massivt pres fra vand og fugt. Det stiller altså ekstremt store krav til udførelsen af arbejdet, og valg af de rigtige materialer.

Vi tilbyder også totalløsninger inden for:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 71 99 59 93
an@bba-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon