Køkken

Hos Bedre Bad Hørsholm er vi eksperter i at renovere, udvide og installere køkkener. Vi mener, at køkkenet skal være funktionelt og smukt designet. Det skal bidrage med en forøgelse af den samlede æstetik gennem en moderne tænkegang. Med sit virvar af madlavning og opvask, er det vigtig at det også er funktionelt og fyldt med komfort, da det er med til at gøre hverdagen lettere. Det stiller derfor store krav til at køkkenets installationer og indretning.

Det er vigtig, at montering og installering bliver udført til punkt og prikke, så det kan fungere gnidningsfrit i hverdagen. For os er kvalitet nøgleordet til at opnå dette. Det gælder både for de materialer, hvidevarer og installationer, som er en del af projektet. Dette gælder for det arbejde vi udfører, samt den dialog vi har med vores kunder. Vores første prioritet er altid vores kunders behov og ønsker, derfor finder vi i fællesskab på en plan for, hvordan køkkenet skal indrettes.

Vi har styr på renoveringen

Når man skal renovere et køkken, kræver det at professionel fagudlært person, der levere et veludført stykke arbejde, og skaber en veludført planlægningsproces. Den proces starter allerede i den tidlige inspirationsfase, hvor man skal vælge sine køkkeninstallationer: Komfur, køleskab, materialer til køkkenet og andre køkkenelementer. Denne indledende fase er essentiel, da den bygger hele fundamentet for den videre renovering af køkkenet. Når du vælger Bedre Bad Hørsholm, kan du være sikker på, at vi gøre alt for at levere det bedst mulige køkken for dig, som er rettet mod dine behov. Kontakt os allerede i dag, og se hvad vi kan gøre for dig. 

Bedre Bad Hørsholm er din professionelle samarbejdspartner, og sikrer dig, at projektet bliver leveret til rette tid, i den rigtige kvalitet og til den aftalte pris. 

Køkkenelementer i højeste kvalitet

Der findes et bredt udvalg af forskellige køkkenelementer, vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til de rigtige produkter:

  • Skal emhætten f.eks. være med udsugning eller recirkulation?

  • Skal det være et intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket?

  • En vandhane med vandsparer eller håndbruser, eller et blandingsbatteri, der kan give dig kogende vand direkte fra vandhanen?

Der findes et bredt udvalg, af mange forskellige produkter, som både kan udstyres med den nyeste teknologi eller den mere almindelige. En af fordelene ved at vælge en moderne vandhane, der er udstyret med sensor og blandingsbatteri, er at den udover at være vandbesparende også mere hygiejne venlig. En berøringsfri er med til at forbedre hygiejnen i køkkenet under madlavningen.

Professionelle medarbejdere

Et køkkenprojekt kan være uoverskueligt for de fleste. Hvis dette også er tilfældet for dig, så kan du med fordel læse med her. Her på siden kan du læse mere om vores mange forskellige typer af totalløsninger. 

Hos Bedre Bad Hørsholm har vi også nogle af Danmarks bedste VVS-installatører. Alle vores medarbejdere er professionelle fagudlærte håndværkere, der efterhånden har opbygget en masse erfaring i at løse diverse VVS-opgaver. Når du har fundet det køkken, der passer præcis til dine behov, kommer vi ud og leverer, monterer og rydder op. Det betyder at du bare kan læne dig tilbage og slappe af, imens vi klare arbejdet. Kontakt os for idéer og tilbud.

Vi tilbyder også totalløsninger inden for: