Rådgivning

 

radgivning 


En succesfuldt ombygnings- og renoveringsprojekt kræver, at man i planlægningen har været præsenteret for forskellige løsningsmuligheder – og vejet dem op mod de individuelle krav og ønsker.

Hos Bedre Bad Hørsholm får du den kompetente rådgivning – både når det gælder det rent byggetekniske, det økonomiske, og når det gælder inspiration og idéer. Vores rådgivning er baseret på den seneste viden og mange
års erfaring med praktiske projekter.

Vi står altid klar til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Lad os sammen skabe en god start på dit projektforløb. Husk, at du altid kan kontakte os for et uforpligtende tilbud. Start rigtigt op – kontakt os for rådgivning.

Kom godt i gang med dit projekt

Med vores mange års erfaring har vi hjulpet mange kunder i mål med deres projekt. Det starter først og fremmest med den rigtige rådgivning, hvor det er vigtigt, at du bliver præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger, som netop findes på markedet i dag.

Dette kan vi dog kun gøre med hjælp fra dig. Det er nemlig vigtigt, at du er bevidst omkring din husstands behov og præferencer. På den måde har vi altså i langt højere grad mulighed for at indsnævre vores løsninger til dig. Med færre og mere målrettede løsninger til dig, giver det dig større mulighed for at gå i dybden med disse forslag. Det skaber altså alt andet lige et større og nemmere overblik for dig. Så du træffer det mest optimale valg.

Rådgivning er vigtigt

Med den rette rådgivning er det muligt at komme i mål med sine projekter. Når du vælger Bedre Bad Hørsholm, som din professionelle samarbejdspartner, så er du sikret kyndig ekspert vejledning gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Vi mener nemlig, at kundetilfredshed sikres gennem kommunikation med kunden, som skaber klarhed og vished over projekts fremgang. Kunden er altså med på sidelinjen gennem hele projektforløbet.

Ved en totalløsning er vi din eneste kontaktperson, og tager altså selv kontakt til relevante partnere, som er nødvendige for projektet. Du skal derfor blot koncentrere dig om os, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål.

Med den nyeste viden kommer du sikkert i mål

Den rigtige vejledning kræver også den nyeste viden på markedet. Vi har fingeren på pulsen, og sikrer vores kunder løsninger ud fra den nyeste viden i branchen. Hos Bedre Bad Hørsholm er vi løbende opdateret med ny viden. Det sker gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi bestående af professionelle VVS-installatører. Derved har vi nem og hurtig adgang til ny viden, hvilket sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Det er din garanti for, at du får mest glæde af din investering mange år ud i fremtiden, da løsningen består af de nyeste funktionaliteter på markedet.

Oplev vores kyndige rådgivning allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan skabe en god start på dit projekt.

Bliv kontaktet i dag

Vi tilbyder også totalløsninger inden for: