Tilbygning


tilbygning

Har du brug for et par ekstra værelser? En vinterhave? Overdækket terrasse? Et atelier? En carport eller værkstedsbygning? Eller bare flere m2, så tag en snak med Bedre Bad Hørsholm om dine idéer og få præsenteret forskellige løsning samt et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med at skabe funktionelle tilbygninger, som på harmonisk vis er tilpasset det eksisterende byggeri.

Husk: Vi kan lave totalløsningen. Vi styrer hele processen med alle fagentrepriser, så projektgennemførelsen bliver både hurtig og smidig.

En tilbygning skaber uendelige indretningsmuligheder, og det er mere eller mindre blot fantasien og økonomien, som kan sætter grænserne. Med en tilbygning har du mulighed for, at etablere et nyt værelse, hvis husstandens familiemedlemmer øges. Det kan samtidig være behovet for en større carport, hvis man har fået længere til sit job. Det kan også være ønsket om, at kunne nyde det danske efterår og forår i langt større grad med en ny udestue.

Uanset hvilke drømme du måtte have til din tilbygning, så kan du med et valg af Bedre Bad Hørsholm forvente kyndig ekspert rådgivning. Her har du netop mulighed for at blive præsenteret for de løsninger, som kan løse dine behov, og samtidig stemmer overens med boligens muligheder.

Lad Bedre Bad Hørsholm stå for dit næste store tilbygningsprojekt, og sammen når vi i mål med dine drømme. Vi er eksperter i totalløsninger, hvor vi vil være din eneste kontaktperson gennem hele byggeforløbet. Det betyder, at du kan fokusere på de ting i hverdagen, som du synes har mest relevans. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Harmoni mellem tilbygning og huset

Det er ekstremt vigtigt, at der skabes en eller anden form for harmoni mellem tilbygningen og huset. Man kan reelt gå to forskellige veje. Du kan enten vælge, at din tilbygning skal ligne husets ydre, eller du kan vælge den anden mulighed, hvor tilbygningen har sit helt eget udseende. Det er op til den enkelte person, hvilken mulighed man synes bedst om. Uanset hvad så kan du med fordel overveje hvilket design, valg af materialer og æstetik, som din tilbygning skal tilføje din bolig.

Den svære del

En tilbygning er langt fra et lille projekt, og kræver nøje overvejelser. Vores generelle erfaring er, at det er forholdsvis nemt at præcisere ens behov. Den svære del består i eksekveringen, altså hvor og hvordan skal den nye tilbygning etableres, og er det reelt overhovedet muligt set ud fra boligens nuværende perspektiv.

Det betyder samtidig, at det er ekstremt vigtigt, at du vælger en samarbejdspartner med mange års erfaring og stor viden. Det sikrer du gennem et valg af Bedre Bad Hørsholm. Vi er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have eventuelle spørgsmål. Det gælder selvfølgelig også, hvis du mangler kyndig rådgivning. Vi er altid imødekommende, og ser frem til at høre fra dig. Du finder vores kontaktinformationer her.

Vi tilbyder desuden totalløsninger inden for: